ICA MAXI


ÖPPET

Alla dagar: 7- 22

PARKERING

Som medlem i ICA Maxi Lindhagens Parkeringskundklubb får du 2 timmar fri parkering per dag. För att få rabatten behöver du registrera dig på https://icalindhagen.decg.io/

Läs mer nedan.

KONTAKT

  08-120 444 00
E-post
  www.maxilindhagen.se

SOCIALT

Facebook
Instagram

HITTA I BUTIKEN

Om ICA Maxi

På ICA Maxi hittar du det mesta: Fina färskvaror, billiga basvaror och massor av varor till hem och fritid, bland annat heminredning, leksaker, kläder och verktyg.

Här finns dessutom ett bageri där bagare och konditorer gör matbröd, kaffebröd, tårtor och desserter från grunden – flera gånger varje dag. En bemannad fiskdisk där du kan köpa färsk fisk och skaldjur, färdiga fiskrätter och goda såser och röror som passar till.

Och ett Minihus där du kan lämna barnen medan du handlar.

ICA Maxi Lindhagens Parkeringskundklubb

Vid in- och utpassage i parkeringsgaraget registreras ditt registreringsnummer av kameror automatiskt. Som medlem i ICA Maxi Lindhagens Parkeringskundklubb får du 2 timmar fri parkering per dag.

2 timmar fri parkering gäller alltså endast om du registrerar dig som medlem i vår Parkeringskundklubb. Det är en registrering som går fort och endast behöver utföras en enda gång. För att registrera dig, följ länken nedan.

Om du inte redan är registrerad hos Parkman i Autopay med ett konto kommer du att behöva registrera ett konto i Autopay hos Parkman. Har du redan ett konto i Autopay behöver du bara bekräfta ditt medlemskap genom att följa länken i mailet.

Har du flera bilar kan du såklart koppla alla dina registreringsnummer till ditt Autopay konto, dock går det bara att parkera 2 timmar gratis med en av dina bilar åt gången.

https://icalindhagen.decg.io/